Klanten

EMB Tekst heeft sinds 2006 een vaste klantenkring opgebouwd. Vele particulieren hebben de weg gevonden naar de bijlessen die door ons worden verzorgd en sinds 2007 is Ellen ook als docent Engels en Nederlands verbonden aan opleidingsinstituut de Parasol te Veldhoven.
Allerlei speciale wensen op het gebied van taalonderwijs kunnen door EMB Tekst worden vervuld; van conversatielessen Engels tot het begeleiden van mensen die Nederlands als moedertaal hebben, maar de spelling van deze taal een van de lastigste dingen blijven vinden. U komt als expat naar Nederland en wilt de taal leren beheersen zonder aan vaste tijden voor lessen op een taalschool gebonden te zijn? Geen probleem. Wij passen ons aan uw agenda aan. 

Ook op het gebied van vertalingen en tekstredactie is er in de afgelopen jaren veel gebeurd en zijn er vele tevreden klanten met hun vertaling of geredigeerde tekst naar huis teruggekeerd.
Onder andere de kinderboeken over Timmetje Muis van Miriam Charmant zijn door Ellen naar het Engels vertaald. Ook heeft Ellen voor een Vlaamse uitgeverij al vele kinder- en jeugdboeken gecorrigeerd. Het grote farmaceutische bedrijf LeoPharma, producent van medicijnen voor o.a. psoriasis, heeft ook zijn weg naar EMB Tekst gevonden voor de vertalingen van allerlei documenten van zowel medische als juridische en zakelijke aard. 
In het najaar van 2013 was Ellen lid van de vakjury van de schrijfwedstrijd van Uitgeverij Bagage.